Σάββατο 30 Μαΐου 2015

LONDOOOOON

Ναι!
Είμαι στο Λονδίνο!

Με έναν ενθουσιασμό και περιέργεια να δω τι έρχεται και ένα τεράστιο ερωτηματικό καθώς ακόμα δε γνωρίζω και πολλά πολλά! 

Καινούρια ομάδα για μένα, καινούριες Εκκλησίες και διακονίες, καινούριοι τόποι, τα πάντα όλα καινούρια!
Η ομάδα μας είναι αρκετά μεγάλη (8 άτομα από Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία, Ταϊλάνδη, Κορέα και Αμερική) και είναι μια πρόκληση να συντονιστούμε με το Άγιο Πνεύμα στο έργο Του και να λειτουργήσουμε με ενότητα!!

Αυτό το term είναι πολύ σύντομο (3 μήνες σύνολο, 2μιση μήνες ακόμα) και χωρίς σπουδές πάνω στο Ισλάμ όπως περίμενα. Αν επεκτείνω μέχρι το Δεκέμβρη θα έχω την ευκαιρία στο επόμενο και τελευταίο μου term να μάθω κάποια πράγματα περισσότερα... Για να δούμε!

Είμαι πολύ ευγνώμων καθώς οι μέρες κυλάνε, πολλές φορές προς το άγνωστο, αλλά ο Κύριος είναι πάντα εκεί. Τα ερωτηματικά είναι πολλά, αλλά κάθε φορά που προσεύχομαι, μικραίνουν τόσο πολύ μπροστά Του που δεν υπάρχει χώρος για έγνοιες και άγχος. Ο Κύριος τα έχει όλα υπο έλεγχο και εμείς ακολουθούμε όπου μας οδηγεί!!

Λονδίνο, show me what you got!!


2 σχόλια:

  1. Αδελφέ Παύλο,Καλό μήνα!!!!Δυνατά συναισθήματα, ενδιαφέρουσες εμπειρίες,δυνατά και πολλαπλά μαθήματα από τον Κύριο και σε προσωπικό και σε κοινωνικό επίπεδο. Νά'σαι ευλογημένοs!!!!Καλό και δημιουργικό καλοκαίρι με τον Κύριο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα και σε σας!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τις προσευχές! Είναι αλήθεια, πολλά μαθήματα.. Μερικά εύκολα, μερικά δύσκολα, όλα για τη δόξα Του, όλα γιατί μας αγαπάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή