Σάββατο 2 Μαΐου 2015

BOOM!

BOOM BOOM!!

...κάπως έτσι νιώθω..
Ο χρόνος περνάει αστραπή!! Οι τελευταίες βδομάδες περάσανε τόοοοοσο γρήγορα..!
Και φτάσαμε κάπου εδώ. Μόλις δύο βδομάδες πριν το τέλος του πρώτου term.

Η ομάδα μας θα σκορπιστεί στις ηπείρους, μερικοί φεύγουν για τις χώρες τους και ήδη στεναχωριόμαστε, μερικοί μένουμε Αγγλία αλλά θα είμαστε σε διαφορετικές ομάδες και πόλεις.. Προσπαθούμε να δώσουμε όλο μας το είναι αυτές τις τελευταίες μέρες. Και στη ζωή μας ως ομάδα αλλά και στις διακονίες. Ελπίζω όλο αυτό να φανεί και στην Εκκλησία για ενθάρρυνση στους αδελφούς λίγο πριν το τέλος αυτής της ομάδας...

Μέσα σ όλα αυτά, τα μαθήματα απο τον Κύριο είναι πολλαπλά και δυνατά και μερικά απο αυτά που σου αλλάζουν τη ζωή, τη καθημερινότητα και το τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης καταστάσεων. Μερικά απο αυτά πονάνε μιας και σου ανεβάζουν στα μάτια σου τα ενδόμυχα της καρδιάς, αλλά πάντα είναι προς καλό..

Και έτσι για το κερασάκι στη τούρτα, κάναμε και δυο μίνι ταξιδάκια με την ομάδα! Πήγαμε στο Cardiff μια μέρα με συννεφιά και κρύο και στην Οξφόρδη μια μέρα με ήλιο και ζέστη! Πανέμορφη πόλη.. Πανέμορφη.. Το αποκορύφωμα ήταν όταν αράξαμε στη pub που σύχναζε ο C.S. Lewis παρέα με τον Tolkien και συζητούσαν για τα έργα τους! Και φυσικά για τον Ιησού θέλω να πιστεύω.. :)



p.s. Μαγείρεψα και μουσακά χθες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου